Kirsinkavağı İlkokulu

Vizyon: Bölgemiz İlkokullları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren; çalışanlarının ve öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü, öğrenci ve veli memnuniyetini prensip edinen, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi haline gelen bir eğitim ve kültür yuvası olmak için çalışıyoruz.

Misyon: Kirsinkavağı İlkokulu olarak; Bugünü mutlu, yarınından umutlu nesiller yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 8:30 15:00
Isınma: Kalorifer
Servis Bilgisi: Var
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0354 336 1147

WEB - https://kirsinkavagi-ilkokulu66.meb.k12.tr

Adres - KİRSİNKAVAĞI KÖYÜ KİRSİNKAVAĞI KÜME EVLERİ KIRSINKAVAGI OKULU BLOK NO 4 İÇ KAPI NO 1 AKDAĞMADENİ / YOZGAT

Biyoloji Laboratuvarı :1

Yerleşim Yeri - Köy